Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Unes 200 persones participen en la Nit de les Dones

La Nit de les Dones va ser un èxit d’assistència amb unes 200 participants. L’activitat, que forma part del programa de l’Ajuntament pel Dia Internacional de les dones, va tenir lloc divendres a la nit en el Centre Cultural.

La jornada va començar amb un còctel de benvinguda al vestíbul, on les dones podien també fer-se fotografies en un photocall. Posteriorment, dins la sala gran del Centre Cultural es va projectar el vídeo A la Llagosta, l’esport també és femení -elaborat pel departament de Comunicació-; les regidores Judith Robles, d’Igualtat, i Ainara Morales, d’Acció Esportiva, van llegir el manifest institucional sobre el 8 de març; i es va sopar.

“Estem molt contentes amb la participació d’enguany perquè en un principi havíem posat a la venda 160 entrades. En dos dies es van esgotar i vam decidir ampliar l’aforament del sopar fins a les 200 dones”, valora, molt positivament, Judith Robles, regidora d’Igualtat, que comenta que enguany es va ampliar la franja d’edat de les participants fins als 16 anys. “Totes les dones van acabar molt satisfetes amb aquesta activitat”, diu.

L’activitat va acabar amb un bingo musical, preparat per La Carpa, i música DJ per ballar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies