Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

The Feliuettes porta a la Llagosta l’obra Amor a mort

El Centre Cultural acollirà el 9 de març (20 h) la representació de l’obra Amor a mort, a càrrec de la companyia The Feliuettes. L’activitat forma part de la programació per commemorar a la Llagosta el Dia internacional de les dones i també del programa estable d’espectacles de la nostra localitat.

Amor a mort és una reflexió sobre l’amor des del sentit més ampli de la paraula; de l’amor romàntic a la sororitat, l’amor com a opi de les dones, la dependència emocional o la por d’estar soles, l’amistat, l’amor líquid, les jerarquies de l’amor o el poliamor. Aquests són alguns dels temes que apareixeran en aquesta nova proposta de dramatúrgia catalana contemporània que comptarà amb les veus de les pròpies integrants de la companyia i la directora, Eu Manzanares.

The Feliuettes són Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau. En aquesta ocasió estaran acompanyades al piano per Modesto Lai.

Les entrades es poden adquirir per 9 euros a la plataforma Entràpolis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies