Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El Pícaro Teatre estrenarà una comèdia sobre Robin Hood al Centre Cultural

El Pícaro Teatre estrenarà la seva nova comèdia el cap de setmana en el Centre Cultural. El Pícaro Robin Hood es representarà dissabte, a les 17.30 i les 20 h, i diumenge, a les 18 h.

El Pícaro Robin Hood està escrit i dirigit per Carlos Lupe i interpretada per Mónica Martínez, Andrés Uceda, Víctor Alamino, Mario Gaertner, Gemma Cañas, Montse Medina i Dani Rodríguez. “Ja hi ha unes cent entrades reservades per cada sessió, així que confiem que s’omplin les tres representacions perquè la gent, ja ens va passar l’any passat, reserva moltes entrades l’últim dia”, explica el director de la companyia llagostenca, Carlos Lupe, que afegeix: “és una comèdia amb el nostre humor absurd. Tindrá una durada de 75 minuts, que creiem que serà molt amena i amb una història molt coneguda per tothom”.

Les entrades es poden reservar a la plataforma Entràpolis i a Foto Estudio Damián. El sistema serà de taquilla inversa, és a dir, que els assistents pagaran el preu que vulguin per haver vist l’obra quan marxin del teatre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies