Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta és líder, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 42 punts, empatat amb el segon, el Lliçà de Vall, i té un marge de tres punts amb el tercer, el Caldes de Montbui C, i de quatre amb el quart, el Martorelles B. El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte, a casa, contra el Palau-solità i Plegamans, que és desè classificat amb 15 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 18 h.

El Viejas Glorias ocupa el desè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 22 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Vilamajor, que és penúltim classificat amb 11 punts. Tot i això, l’equip vallesà ve de golejar la Peña Madridista Iluro (0-6), que és un dels conjunts de la part alta de la classificació.

Handbol
L’HC Vallag és desè, del grup B de la Segona Catalana, amb 16 punts, empatat amb el novè, l’Handbol Cooperativa Sant Boi B. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte a la pista del Berga, que és el tercer classificat amb 27 punts.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense és el quart classificat, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 26 punts i està a sis punts de la zona d’ascens. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a la pista del Palau-solità i Plegamans, que ocupa el cinquè lloc amb 25 punts.

El sènior B del FS Unión Llagostense, que és líder del grup 2 de la Tercera Catalana amb 36 punts, rebrà dissabte el CN Caldes C, que és segon amb 33 punts i un partit menys. El partit es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 19.15 h.

El sènior C del FS Unión Llagostense és cinquè, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 26 punts. Aquesta setmana té jornada de descans.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 rebrà dissabte el Triomf UB Mir, que és segon amb deu victòries. El partit es jugarà al CEM El Turó a les 16 h.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta ocupa el tercer lloc de la fase de classificació, amb quatre punts. Diumenge, rebrà l’Institut Montserrat Sarrià, que ocupa el segon lloc amb cinc punts, al CEM El Turó a les 9.45 h.

Patinatge Artístic
El Club Patí La Llagosta participarà diumenge en la segona jornada del campionat del Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO). L’activitat tindrà lloc a Montornès del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies