Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El 6è Concurs de Microrelats Dia de les dones rep 53 propostes

El període per enviar propostes al 6è Concurs de Microrelats Dia de les Dones es va tancar ahir dilluns. En total, es van rebre 53 microrelats, que suposa més del doble que l’any passat quan se’n van rebre 24. Tots els treballs, excepte dos, s’han enviat per correu electrònic.

Les regidories d’Igualtat, de Cultura i d’Arts de l’Ajuntament de la Llagosta, la Biblio­teca de La Llagosta i Resistència Literària són els convocants de la sisena edició del Concurs de microrelats, que servirà per commemorar el Dia internacional de les dones. En aquesta ocasió el tema escollit ha estat La dona i l’esport. Un jurat, format per la persona guanyadora de l’edició anterior del concurs, la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament i representants de Resistència Literària i de la Biblioteca, valorarà els treballs i decidirà el microrelat guanyador i els finalistes.

L’entrega del premi tindrà lloc el 7 de març a les 19 h al Centre Cultural. El millor relat rebrà com a premi 150 euros i la invitació a formar part del jurat de la següent edició; el segon, 100 euros i el tercer, 50 euros. Cadascun dels guanyadors obtindrà un lot de llibres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies