Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El sènior masculí del CE La Llagosta defensarà dissabte el liderat del grup 9 de la Quarta Catalana al camp del Santa Agnès. L’equip llagostenc és el primer classificat amb 39 punts, empatat amb el segon, el Lliçà de Vall, i amb un marge de dos punts amb el tercer, la Molletense B. Pel que fa al Santa Agnès, és novè amb 16 punts i encadena quatre derrotes.

El Viejas Glorias ocupa el novè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 22 punts. El pròxim partit serà dissabte, a casa, contra el Vista Mar Legends, que ocupa el cinquè lloc amb 30 punts. El partit es disputarà a les 17 h.

Handbol
L’HC Vallag és desè, amb 16 punts, del grup B de la Segona Catalana, i empata amb dos equips més: Cooperativa Sant Boi B, vuitè, i Igualada B, novè. El pròxim partit del Vallag serà diumenge, al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 18 h, contra el Castellbisbal, que ocupa el sisè lloc amb 22 punts. Al partit de la primera volta, el Vallag va perdre per tan sols un gol, 23 a 22.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense té un balanç de sis victòries, cinc empats i dues derrotes en la primera volta del campionat. L’equip llagostenc ocupa el cinquè lloc de la Segona Catalana, al grup 1, amb 23 punts i està a sis de distància dels llocs d’ascens. El pròxim partit serà dissabte contra el Masnou, que suposarà la primera jornada de la segona volta. El Masnou és vuitè amb 19 punts i al partit de la primera volta, la Unión va guanyar per 2 a 3. El duel es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 16.30 h.

El sènior B del FS Unión Llagostense, que ha estat campió d’hivern del grup 2 de la Tercera Catalana, és líder amb 35 punts i té un marge de tres amb el segon classificat, el Ciutat de Granollers. Precisament, el pròxim partit dels llagostencs serà dissabte a la pista del Ciutat de Granollers.

El sènior C del FS Unión Llagostense és tercer, amb 26 punts, del grup 1 de la Tercera Catalana. L’equip llagostenc visitarà diumenge el Racing Pineda B, que és vuitè amb 17 punts.

L’entitat Afaq Multicultural organitza un torneig de futbol sala per a joves a partir de 18 anys. La inscripció dels equips és gratuïta i s’han de fer al telèfon 624 837 548. El torneig se celebrarà diumenge al CEM El Turó a partir de les 9.30 h.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 visitarà dissabte el CB Ramón Llull, que és penúltim classificat. Els llagostencs ocupen l’últim lloc de la classificació.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta ocupa el segon lloc de la fase de classificació, amb dos punts. Diumenge, visitarà el CV Martorell, que ocupa el sisè lloc amb un punt.

Judo
Paula Bienvenido, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha aconseguit classificar-se per la fase sector del Campionat d’Espanya júnior. La prova estatal, que és la fase prèvia del Campionat d’Espanya, se celebrarà dissabte a Badia del Vallès amb els millors judokes de les comunitats autònomes de Catalunya, les Illes Balears, la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

Atletisme
El llagostenc Alejandro Muñoz disputarà dissabte el Campionat d’Espanya sub-18, que tindrà lloc a la pista coberta de Sabadell. Muñoz va guanyar el Campionat de Catalunya sub-18 en salt d’alçada i ara opta a les medalles de l’estatal sub-18.

Petanca
Antonio Díaz, del Club Petanca La Llagosta, s’ha classificat per als quarts de final del Campionat de Catalunya individual. La fase final del català se celebrarà diumenge a Rubí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies