Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El sènior masculí del CE La Llagosta manté el pols pel liderat del grup 9, de la Quarta Catalana. L’equip de la nostra localitat és segon, amb 36 punts, i té a dos el primer classificat, el Lliçà de Vall. Dissabte, La Llagosta rebrà al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 18 h, l’Atlètic Lliçà d’Amunt, que és cuer amb només un punt.

El Viejas Glorias ocupa l’onzè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 19 punts i està a vuit punts de la zona d’ascens. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp de l’Olímpic Malgrat, que és vuitè amb 21 punts.

Handbol
L’HC Vallag ocupa el novè lloc del grup B de la Primera Catalana amb 16 punts, empatat amb el vuitè, l’Igualada B. El pròxim partit del Vallag serà diumenge a la pista del Sant Cugat C, que és onzè amb 12 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar per 34 a 33.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense és cinquè, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 22 punts, a set de la zona d’ascens. Dissabte, rebrà el Cardedeu, que és el setè classificat amb 18 punts. El duel se celebrarà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 18.15 h. La Unión Llagostense encadena sis partits sense perdre, amb quatre victòries i dos empats.

El sènior B del FS Unión Llagostense lidera el grup 2 de la Tercera Catalana amb 32 punts i un marge de dos amb el segon, el CN Caldes C. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Vic, que és quart amb 27 punts.

El sènior C del FS Unión Llagostense és segon, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 25 punts, a un del líder, el Pineda de Mar B. L’equip de la nostra localitat visitarà dissabte l’Escola Pia Mataró, que és tercer, també amb 25 punts.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 rebrà dissabte l’Arenys Bàsquet, que és segon amb deu victòries. El partit se celebrarà al CEM El Turó, a les 16.15 h.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta afronta la primera jornada de la segona fase de la Preferent. L’equip de noies disputarà ara la fase de classificació i el seu primer rival serà el Vòlei Sant Martí. El duel tindrà lloc diumenge al CEM El Turó, a les 11.45 h.

Judo
L’AE Karate-Judo La Llagosta participarà amb un grup d’esportistes al Campionat de Catalunya júnior de judo. D’entre els participants, hi haurà Paula Bienvenido, que aspira a classificar-se per la fase sector del Campionat d’Espanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies