Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

La prèvia

Handbol
L’HC Vallag ha baixat aquesta passada jornada dues posicions i cau fins al desè lloc, amb 14 punts, del grup B de la Segona Catalana. Tot i això, encara manté quatre punts de marge amb el dotzè classificat, el Cambrils, que és la primera plaça que no passaria a Primera Catalana. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge contra el Vic, que és cuer amb només un punt. El duel serà al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 18 h.

Judo
L’AE Karate-Judo La Llagosta participarà dissabte al Campionat de Catalunya infantil de judo, que tindrà lloc dissabte al Vendrell. L’entitat presentarà una desena d’esportistes a la cita catalana amb l’objectiu de lluitar per les medalles.

Atletisme
El llagostenc Alejandro Muñoz, del FC Barcelona, disputarà dissabte a Sabadell el Campionat de Catalunya sub-18 de pista coberta. L’esportista lluitarà pel campionat català en salt d’alçada amb l’objectiu d’assolir el passi per a l’estatal i tenir aspiracions per a l’Europeu. Enguany Muñoz s’estrena amb el FC Barcelona i ja ha celebrat dos triomfs: el subcampionat català per equips absolut i el campionat català per equips sub-20.

Publicitat

Publicitat

Més notícies