Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El 19156, primer premi de la Loteria Nacional, venut a la Llagosta

Un dècim del número 19156, primer premi de la Loteria Nacional d’ahir dijous, va ser venut al punt de venda dels jocs de Loterías y Apuestas del Estado, situat al número 11 del carrer Brutau de la Llagosta. El dècim, amb un cost de 3 euros, ha estat premiat amb 30.000 euros.

L’afortunat del premi, que ha volgut quedar-se en l’anonimat, és un home que cada setmana juga a la Loteria Nacional, en representació d’una penya de jugadors de la nostra localitat. “És una persona que cada setmana juga, des de fa molts anys, de sempre. A més, és un dècim que el canvia setmanalment i el fa mitjançant la màquina”, assenyala María Reina, propietària del punt de venda, receptor mixt, dels jocs de Loterías y Apuestas del Estado.

Aquest mateix local ja va vendre l’any passat una butlleta de la Loteria Primitiva, premiada amb 32.747,56 euros, i el 2013 un primer premi de la Loteria Nacional, de 30.000 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies