Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

60.000 euros d’un cinquè premi de la loteria de Nadal es queden a la Llagosta

La Loteria de Nadal ha deixat un pessic a la nostra localitat. L’Administració de loteria la Llagosta ha venut una sèrie completa d’un dels cinquens premis, concretament el 37023. Els 60.000 euros del premi s’han repartit entre els deu dècims venuts, tots a finestreta.

Aquesta és la segona vegada que toca un cinquè premi de Nadal a la nostra localitat, l’anterior va ser al 2018, però amb només un dècim venut. L’administració de loteria de la Llagosta ha repartit premis importants de la loteria nacional, el més gros va ser l’any 2006 al sorteig extraordinari d’estiu del nens de Sant Ildefons, que van repartir 4.000.000 d’euros, al 2019, va repartir 300.000 euros en un primer premi de la loteria dels dijous. La propietària de l’administració, Glòria Armengol, ha indicat «que estem molt contentes de poder repartir una mica més d’il·lusió».

Publicitat

Publicitat

Més notícies