Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Tot a punt per celebrar el Carnaval el cap de setmana

El Carnaval 2024 de la Llagosta se celebrarà aquest cap de setmana. Demà divendres, tindrà lloc la festa infantil i, dissabte, la gran celebració adreçada a tota la ciutadania amb una rua pels carrers de la nostra localitat i el ball al pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó. A més, des de les dotze de la nit i fins a les tres de la matinada, hi haurà disco mòbil al CEM El Turó. Dissabte, se celebrarà el Concurs de disfresses. El primer premi en comparses grans, que porta el nom de Juanjo Maestre, serà de 450 euros; en comparses petites, de 300, i en individuals, de 150.

En aquesta ocasió, com a novetat, l’abonament dels premis es farà via transferència bancària al número de compte indicat al formulari d’inscripció i a nom del representant designat en el mateix. Així, no es lliuraran els premis en metàl·lic el mateix dia de celebració del certamen, com havia passat durant els darrers anys. El veredicte del jurat es donarà a conèixer al pavelló del CEM El Turó durant el ball. Es valorarà l’originalitat, la imaginació, la creativitat i la posada en escena de la disfressa.

El concurs de disfresses s’estructura a partir de dues categories: individual i comparsa. S’han establert dues subcategories en les comparses; la primera compta amb cinc premis i compren les comparses que tenen de 3 a 15 membres i la segona de 16 a 150 membres, també amb cinc premis. En la categoria individual, amb un màxim de dues persones, rebran premis els 10 primers classificats.

La categoria individual compta amb 18 disfresses inscrites amb 25 persones; la de comparses petites amb 22 (154 persones) i la de comparses grans amb 7 (169 persones).

Dissabte, el punt de trobada serà la plaça d’Antoni Baqué a les 17 hores. La cercavila començarà a les 17.30 h a la plaça d’Antoni Baqué amb tots els participants al Concurs de disfresses. En cas de pluja intensa, no es farà la cercavila i tothom haurà d’anar al pavelló del CEM El Turó.

Carnaval infantil
El Carnaval infantil se celebrarà demà divendres amb una rua i una festa infantil. L’itinerari començarà a la plaça d’Antoni Baqué. Les famílies podran anar a aquest lloc de trobada fins a les 17.20 hores, quan començarà la rua, amb animació musical.

Durant la cercavila, es passarà pel ca­rrer de l’Estació, avinguda del Primer de Maig, carrer de Sant Miquel, carrer de Sant Pau, avinguda del Turó i carrer d’Antonio Machado. La rua finalitzarà al pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó. En aquest espai, començarà la festa familiar a les 18 h i es perllongarà fins a les 20 h.

En cas de pluja, no es farà la cercavila, però sí la festa al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies