Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Tret de sortida a la disbauxa amb el Carnaval infantil

El Carnaval infantil de la Llagosta ha donat el tret de sortida a la disbauxa del cap de setmana al nostre municipi. Centenars d’infants han participat en una cercavila des de la plaça d’Antoni Baqué fins a la pista poliesportiva del CEM El Turó.

Des de les cinc de la tarda s’han començat a veure disfresses a la plaça d’Antoni Baqué, que de mica en mica han omplert l’espai de davant de l’edifici consistorial. A les 17.20 h, amb animació musical i teatralitzada -amb els reis Carnestoltes-, s’ha encetat la cercavila on s’han vist un gran nombre de les disfresses. Enguany, com a protagonistes hi havia les fantàstiques dels dibuixos clàssics, princeses, protagonistes de còmics i superherois de videojocs.

La rua ha passat pel carrer de l’Estació, l’avinguda del Primer de Maig, el carrer de Sant Miquel, el carrer de Sant Pau, l’avinguda del Turó i el carrer d’Antonio Machado. Finalment, els infants disfressats han pogut continuar amb la celebració del Carnaval amb una festa familiar, amb música, ball i animació.

Concurs de disfresses

Dissabte se celebrarà la gran rua del Carnaval, amb el Concurs de disfresses, pels carrers de la nostra localitat i el ball al pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó. A més, des de les dotze de la nit i fins a les tres de la matinada, hi haurà disco mòbil al CEM El Turó. El primer premi en comparses grans, que porta el nom de Juanjo Maestre, serà de 450 euros; en comparses petites, de 300, i en individuals, de 150.

La categoria individual compta amb 18 disfresses inscrites amb 25 persones; la de comparses petites amb 22 (154 persones) i la de comparses grans amb 7 (169 persones).

Dissabte, el punt de trobada serà la plaça d’Antoni Baqué a les 17 hores. La cercavila començarà a les 17.30 h a la plaça d’Antoni Baqué amb tots els participants al Concurs de disfresses. En cas de pluja intensa, no es farà la cercavila i tothom haurà d’anar al pavelló del CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies