Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

La Zambomba Solidària registra al Centre Cultural un ple absolut

Els organitzadors de la Zambomba Solidària han fet un balanç molt positiu de les dues actuacions que van fer diumenge passat a la Llagosta. El Centre Cultural es va omplir durant les dues representacions d’aquest espectacle solidari que arribava a la seva vuitena edició de la mà de l’entitat llagostenca La Flamenca Unió Musical i de l’Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat.

El donatiu de l’entrada era de vuit euros. La recaptació de la Zambomba Solidària es destinarà com sempre a l’Hospital Sant Joan de Déu, concretament per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. A més, aquest any l’organització ha aconseguit sumar al projecte fins a 39 empreses que esponsoritzen l’esdeveniment solidari.

La vuitena edició de la Zambomba també ha servit per incorporar a l’Associació Polseres Candela, que va oferir al vestíbul del Centre Cultural els seus productes solidaris, que serveixen per recollir fons per a la investigació del càncer infantil.

La Zambomba d’aquest any s’ha ambientat en una casa de l’aldea del Rocío de Huelva. A l’escenari, més de 50 persones entre guitarristes, percussionistes, cantaors i cantaores, ballarins i un cor infantil, que era una de les novetats de l’espectacle.

L’acte solidari ha ampliat aquest any fins a set el nombre d’escenaris on es representa. A més de la Llagosta, ja s’ha pogut veure a Vilanova i la Geltrú, a Salou i al barri barceloní de Sant Martí. Les properes cites seran a Sant Boi de Llobregat, el 10 de desembre; Terrassa, el dia 11; i acabarà el dissabte 17 de desembre a l’Hospitalet de Llobregat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies