Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El Festiesplai aplega un bon nombre d’infants i joves al Parc Popular

Dissabte es va celebrar a la Llagosta el Festiesplai, un esdeveniment organitzat per l’associació Tropezando con Suerte, que gestiona l’Esplai Jove de l’Ajuntament de la Llagosta. La festa va comptar amb una bona participació tant a les activitats infantils de la tarda com als concerts per a joves de la nit.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa era recaptar diners per a les colònies que organitzarà l’entitat del 17 al 18 de juny. A la sortida participaran joves dels tres esplais que gestiona Tropezando con Suerte, el de Canovelles, el del barri barceloní de Nou Barris i el de la Llagosta. El president de l’associació Tropezando con Suerte, Andrés Navarro, es va mostrar molt satisfet, “ha vingut més gent de la que esperàvem, estem molt contents”.

Durant tota la tarda es van realitzar jocs infantils. Per participar en el circuit, s’havia d’adquirir un val, que també donava dret a un berenar i a participar en un sorteig. A la nit van actuar el cantant Dani Gimeno i el grup de DJ’s Maceta Sound Beat. A més, tant a la tarda com a la nit hi va haver servei de bar. La festa va acabar al voltant de les dues de la nit.

Publicitat

Publicitat

Més notícies