Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

Les activitats del nou Esplai Jove començaran aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana s’inicia l’Esplai Jove, un nou servei promogut per l’Ajuntament de la Llagosta adreçat a joves de 12 a 18 anys. Les activitats es realitzaran els dissabtes i els diumenges durant tot el curs escolar. Les places estan limitades a 25 persones. El Consistori ha encarregat l’esplai a l’Associació Educativa Tropezando con Suerte.

Una quinzena de joves ja s’han inscrit a l’Esplai Jove, que funcionarà els dissabtes a Can Pelegrí, de les 10 a les 14 hores, i els diumenges all Nou Casal del carrer de la Florida, de les 16 a les 20 hores.

Dues persones educadores desenvoluparan totes les activitats. Hi haurà a tallers, dinàmiques, jocs tant d’interior com d’exterior i excursions. Les activitats s’adaptaran a cada participant de manera individualitzada i sempre tenint en compte les seves necessitats i expectatives.

L’esplai complet, els 9 mesos del curs, té un cost de 45 euros per participant. En aquest preu estan incloses les activitats, materials, assegurances i el monitoratge. També hi ha la possibilitat d’apuntar-se a dies o mesos solts, amb un cost de 5 euros per mes. A més, per a aquelles famílies que tinguin més dificultats, s’ofereix un servei de beques per cobrir, de manera parcial, el cost per participant.

Les inscripcions estaran obertes fins cobrir les 25 places. Per dur a terme la inscripció, cal posar-se en contacte amb l’Associació Educativa Tropezando con Suerte per whatsapp al telèfon 675 857 937 o per correu electrònic a l’adreça info@tcsuerte.org. També es poden fer acudint els dies d’activitat a Can Pelegrí o al Nou Casal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies