Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Operació Quilo, nou recapte d’aliments davant l’escasetat als bancs d’aliments

Amb motiu de la manca d’aliments en la qual es troben els bancs d’aliments, la Federación Española de Bancos de Alimentos posa en marxa l’Operació Quilo. A la Llagosta, l’associació de voluntariat Rems és la que s’encarrega de portar a terme aquesta campanya,

L’Operació Quilo es farà els dies 2 i 3 de juny als supermercats BonÀrea, Sorli i Caprabo. Es podrà fer tant donacions d’aliments com donacions monetàries. Els aliments i els diners recaptats es destinaran a omplir els magatzems dels bancs d’aliments, que actualment es troben amb dificultats d’abastiment a causa de l’augment dels preus. Rems podrà abastir-se de la recaptació que es faci a la Llagosta.

La distribució d’aliments es fa per a combatre la pobresa alimentària i, a més, per a promoure el reaprofitament alimentari amb l’objectiu de minimitzar el malbaratament d’aliments aptes per al consum humà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies