Dimarts, 19 març 2024
13.6 C
La Llagosta

Obren els quatre col·legis electorals amb normalitat a la Llagosta

Les eleccions municipals de 2023 a la Llagosta han començat amb normalitat als quatre col·legis electorals, on des de les vuit del matí s’han constituït les 18 meses electorals sense incidents. Més de 9.500 veïns i veïnes de la nostra localitat podran votar als comicis locals, entre les nou del matí a les vuit del vespre.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall poden votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tenen les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acull les seccions cinquena i novena. A les 14 i a les 18 hores, es donaran a conèixer dades de participació.

A la Llagosta s’han presentat sis candidatures: Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés, amb Óscar Sierra com a cap de llista; Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, amb Cristina Segura; La Llagosta En Comú-Confluència, amb Eva Miguel; Partit Popular, amb Jorge Sabanza; Junts per la Llagosta-Compromís Municipal, amb Àngels Peris; i VOX, amb Marta Sánchez.

Les informacions que generi la jornada electoral es podran seguir a La Llagosta informa, al web municipal, a les xarxes socials de l’Ajuntament i a Ràdio La Llagosta, que emetrà un programa especial a partir de les 21 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies