Dimarts, 19 març 2024
14.8 C
La Llagosta

Óscar Sierra: “Hem millorat el percentatge de vot de fa quatre anys”

La nova victòria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a la Llagosta amb una majoria de 13 regidors va ser la notícia de la jornada electoral a la nostra localitat. “Estem súpercontents; esperàvem treure un bon resultat, però no esperàvem aquest suport; fins i tot hem tret un percentatge de vot més alt que ara fa quatre anys”, va dir Óscar Sierra durant la nit electoral. “Hem aconseguit un dels millors resultats per als socialistes no només a Catalunya, sinó a Espanya”, va destacar el cap de llista del PSC.

“Això ha estat gràcies a la gran feina que hem fet durant els darrers quatre anys i, sobretot, a la moltíssima gent que ha tornat a confiar en nosaltres perquè continuem construint els somnis dels veïns i veïnes”, va afegir Sierra des de la seu del PSC de la Llagosta, a on es van apropar moltes persones per celebrar un nou èxit dels socialistes llagostencs.

“Els veïns i les veïnes han valorat el treball, la dedicació i l’esforç d’aquests darrers quatre anys i han tornat a donar-nos aquesta contundent majoria per fer realitat totes les coses que els hem promès”, va continuar l’alcaldable socialista. “La Llagosta dels propers quatre anys serà bonica, unida, fraternal; entre tots i totes guanyarem el futur”, va concloure Sierra, que va destacar que la ciutadania havia decidit que “el que funciona ha de continuar”.

LLEC
La Llagosta En Comú (LLEC) va recuperar ahir diumenge la segona posició i va guanyar un regidor. “Estem molt contents, hi ha molta alegria”, va dir la candidata, Eva Miguel.

Miquel va felicitar Óscar Sierra i va agrair “que la Llagosta hagi decidit que no entrin a l’Ajuntament les forces d’ultradreta”. “Hem tornat a recuperar la confiança de la ciutadania de la Llagosta que vam perdre en el 2019”, va assegurar l’alcaldable de LLEC.

“Ho tornarem a intentar d’aquí a quatre anys per augmentar els dos regidors i aconseguir un tercer o un quart”, va avançar Eva Miguel, que, per primera vegada, era la cap de llista de LLEC. “He estat més exposada davant de la ciutadania, amb més responsabilitat”, va dir sobre la seva experiència en aquestes eleccions.

“Som un equip i treballem per transformar la Llagosta apostant per les nostres polítiques; continuarem treballant perquè aquesta confiança de la ciutadania creixi”, va remarcar Eva Miguel.

ERC
Esquerra Republicana de Catalunya va baixar ahir diumenge de la segona a la tercera posició i va perdre un dels dos regidors que tenia. Segons la candidata a la Llagosta, Cristina Segura, “ha estat un vot de càstig en general a Esquerra, més que un càstig municipal; els nostres són uns bons resultats a mitges”.

Segura va assegurar que “la missió de Junts en aquest poble era restar-nos vots; és així de clar; i ens han restat”. “Els seus 100 i pico de vots ens haguessin anat molt bé”, va dir Segura respecte als 107 vots que va aconseguir ahir Junts a la nostra localitat.

La candidata d’ERC va felicitar també el PSC: “la gent els ha valorat i s’ha de respectar”. Respecte al proper mandat municipal, que començarà a mitjans d’aquest mes de juny amb la constitució del nou Ajuntament, la candidata republicana va dir que “nosaltres seguirem picant pedra, és la nostra feina, mostrar a la gent que el nostre projecte és el més solvent”.

PP
El Partit Popular torna a l’Ajuntament de la Llagosta després de quatre anys fora de l’arc plenari municipal i ho fa amb un regidor de la mà de Jorge Sabanza, que durant els darrers vuit anys havia estat edil de Ciutadans. “Primer vull felicitar al Partit Socialista i a l’alcalde, Óscar Sierra, pels resultats que ha obtingut, igual que a Eva Miguel i a Cristina Segura”, va dir ahir el cap de llista del Partit Popular.

“Haig de reconèixer que ens hem quedat una mica decebuts, esperàvem treure, com a mínim, dos regidors, tot i això, estem contents”, va afegir Sabanza. “Seguirem treballant pel poble i per beneficiar a tots els veïns i veïnes”, va avançar l’alcaldable del PP respecte al proper mandat municipal.

“La presentació de VOX ha repercutit en els nostres vots, en el nostre resultat; ens ha restat”, va assegurar Sabanza. El candidat popular creu que “la gent em coneix i ha votat més a la persona que al partit”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies