Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Diumenge se celebren les eleccions municipals

Més de 9.500 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar diumenge en les eleccions municipals. Els col·legis electorals obriran les portes a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall poden votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tenen les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acull les seccions cinquena i novena.

En aquesta ocasió, a la Llagosta s’han presentat sis candidatures: Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés, amb Óscar Sierra com a cap de llista; Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, amb Cristina Segura; La Llagosta En Comú-Confluència, amb Eva Miguel; Partit Popular, amb Jorge Sabanza; Junts per la Llagosta-Compromís Municipal, amb Àngels Peris; i VOX, amb Marta Sánchez.

Diumenge, a les 14 i a les 18 hores, es donaran a conèixer dades de participació.

Les informacions que generi la jornada electoral es podran seguir a La Llagosta informa, al web municipal, a les xarxes socials de l’Ajuntament i a Ràdio La Llagosta, que emetrà un programa especial a partir de les 21 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies