Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La Llagosta En Comú vol governar per gestionar d’una manera totalment diferent

La Llagosta En Comú ha fet aquest migdia el seu acte central de la campanya electoral durant el qual la candidata, Eva Miguel, ha dit que volen “governar i gestionar d’una altra manera totalment diferent, posant a les persones al centre de totes les polítiques”. Miguel ha detallat algunes de les propostes de la seva formació: transformar la Biblioteca, elaborar un Pla Local d’Habitatge i crear un parc d’habitatge públic de lloguer, “treballar colze a colze amb l’Institut Marina i el Polígon industrial” per donar oportunitats laborals als joves, treballar per arribar al residu zero i tenir un poble més net “sense oblidar-se de cap plaça i carrer”.

La candidata ha assegurat que el Polígon industrial “és el gran oblidat” i que cal aconseguir la implementació de noves empreses. La creació d’un Pla de prevenció de les violències masclistes i que la gestió del servei d’aigua sigui pública són altres de les accions de les quals ha parlat Miguel. El míting ha finalitzat amb crits d’alcaldessa per part del públic assistent.

Abans de la intervenció d’Eva Miguel, han pujat a l’escenari altres persones que formen part de la candidatura de La Llagosta En Comú. Judith Tolentino ha dit que “la Llagosta mereix un canvi i transformar la Llagosta és urgent”. Ana Belén Cazorla ha parlat de la necessitat de fer reunions conjuntes amb les entitats i de recuperar el projecte de la Biblioteca del mandat 2011-2015. Miguel Pajares ha assegurat que “a la Llagosta ningú no s’ha ocupat de fer coses relacionades amb el medi ambient durant els darrers vuit anys” i ha afegit que la candidatura de La Llagosta En Comú “és el millor equip que pot tenir La Llagosta per ser governada”. Carmen Navarro ha parlat de la necessitat de recuperar les urgències del CAP i ha dit que “el poble s’està degradant i està perdent impuls”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies