Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Tornen els dinars de l’Agrupació de pensionistes per als seus socis i sòcies

L’Agrupació de pensionistes i jubilats de la Llagosta realitzarà a a partir d’aquest diumenge els dinars per a les persones sòcies de l’entitat. Ja fa uns anys, que la junta directiva de l’Agrupació va posar en marxa aquesta iniciativa.

Els dinars es faran en diferents dies al Casal d’Avis, per donar cabuda a tots els socis i sòcies. A més del de diumenge, hi haurà dos més el 9 de juliol i el 17 de setembre. A cada àpat estan convidades gairebé un centenar de persones. Als dinars es farà un sorteig de viatges entre els assistents.

D’altra banda, el 10 de juny, a les 17 h, l’entitat organitza el festival de playback que comptarà amb la participació de diferents socis que ja estan preparant les seves actuacions. L’activitat està oberta a tors els membres de l’entitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies