Diumenge, 01 octubre 2023
27.9 C
La Llagosta

Comencen els balls de les tardes de diumenge al Casal d’Avis

L’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la nostra localitat ha iniciat les activitats d’aquest curs. L’entitat ha celebrat el darrer àpat de l’any per a les persones sòcies i ha organitzat el primer ball de tarda de la temporada.

Diumenge es van posar en marxa les sessions de ball de tarda. Tots els diumenges, el Casal d’Avis estarà obert de 17 a 20.15 hores per gaudir ballant amb música en directe.

El mateix diumenge, 18 de setembre, més de 80 socis i sòcies van participar a l’àpat de germanor. Aquest ha estat el darrer àpat de l’any. L’associació ha realitzat quatre àpats per poder donar cabuda a tots els seus membres, al maig, al juny, al juliol i el darrer va tenir lloc diumenge passat. En total, han participat als àpats unes 380 persones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies