Dimecres, 24 abril 2024
6.7 C
La Llagosta

Comença la campanya de les eleccions municipals

Aquesta mitjanit ha començat la campanya de les eleccions municipals 2023, que es perllongarà fins al 26 de maig. Dos dies després, se celebraran els comicis.

En aquesta ocasió, a la Llagosta s’han presentat sis candidatures, dues menys que el 2019: Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés, amb Óscar Sierra com a cap de llista; Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, amb Cristina Segura; La Llagosta En Comú-Confluència, amb Eva Miguel; Partit Popular, amb Jorge Sabanza; Junts per la Llagosta-Compromís Municipal, amb Àngels Peris; i VOX, amb Marta Sánchez.

Totes les formacions van arribar a un acord fa unes setmanes per reduir la presència de propaganda als carrers. En aquesta ocasió, només hi ha vuit punts en els quals es poden penjar els cartells electorals.

El 28 de maig, uns 9.500 veïns i veïnes de la Llagosta tindran dret a vot.

Cobertura informativa
La Llagosta informa farà un seguiment de la campanya, cobrirà tots els mítings que se celebrin a la nostra localitat i us informarà de tots els detalls durant la jornada del 28 de maig.

A més, Ràdio La Llagosta Emissora Municipal i La Llagosta informa organitzaran durant la segona setmana de campanya un debat amb els caps de llista. El dia 28, hi haurà un programa especial a Ràdio La Llagosta Emissora Municipal amb els resultats de les eleccions i les valoracions dels caps de llista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies