Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

La Llagosta En Comú presenta la seva candidatura a les eleccions del 28 de maig

La Llagosta En Comú (LLEC) ha presentat aquest migdia públicament la seva candidatura de cara a les eleccions municipals del 28 de maig durant un acte celebrat a la plaça de Cirera Voltà. La cap de llista, Eva Miguel, ha indicat que compta “amb un equip amb tot el sentit comú per transformar la Llagosta”. “Tenim molts projectes i un pla per transformar la Llagosta”, ha insistit Miguel.

La cap de llista de la formació ha explicat que vol “transformar la Llagosta grisa en una verda amb una anella verda, on hi hagi una piscina digna per a la Llagosta”. Eva Miguel ha avançat que aposten per un espai polivalent per a la joventut, per un casal revitalitzat “per a tota la gent gran i no només per a la que voti a unes sigles”, pel comerç local, pel polígon industrial i per una població acollidora i inclusiva, entre d’altres. Eva Miguel també ha dit que cal recuperar les urgències nocturnes de l’ambulatori.

Joan Carles Gallego, diputat al Parlament de Catalunya, també ha intervingut durant l’acte. “Si som forts als ajuntaments, condicionarem les polítiques de la Generalitat i de l’Estat”, ha dit Gallego. “Quan governem som responsables i útils”, ha destacat. El diputat ha recordat la tasca de la formació en el si del govern espanyol. També ha remarcat que han condicionat els pressupostos del 2023 de la Generalitat.

La candidatura de La Llagosta En Comú-Confluència (LLEC-C) està formada per Eva Miguel Guerrero, Ana Belén Cazorla Zambrana, José Miguel Pajares Alonso, David Amorós Navarro, Judith Tolentino Marjanet, Jose Sánchez Conde, Carmen Navarro Romero, Sandra Mantas Cunill, Pedro Úbeda Guirado, Manel Maspoch Pacheco, Álvaro Brun Gil, Laia Jordà Sánchez, Raquel Olga Pla Fernández, Rocío Sánchez Rojo, Juan Antonio Cabezudo Campillo, María Dolores Íñiguez Pareja, Daniel Pindado Gómez.
Suplents: Matilde Pérez Valenzuela, Antonia Guevara Anguita, Santiago Pareras Gómez, Juan Manuel Pineda Delgado.

Publicitat

Publicitat

Més notícies