Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A
– Arenys de Mar
El sènior A del FS Unión Llagostense ocupa el sisè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 29 punts i se situa a deu dels llocs d’ascens. El pròxim partit del FSU Llagostense A serà al CEM El Turó, dissabte contra l’Arenys de Mar, que és desè amb 19 punts i encadena quatre derrotes. El duel es disputarà a les 18.45 h.

El Masnou FS Unión Llagostense B
El pròxim partit del sènior B serà dissabte a la pista del líder, el Masnou, que suma 39 punts. El FS Unión Llagostense C és tercer amb 33 punts.

Llinars – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense ocupa el quart lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 28 punts. El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge a la pista del Llinars, tercer amb 35 punts.

Futbol
CE La Llagosta – EFB Sentmenat

El CE La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 40 punts, està a deu del primer classificat, l’Atlètic Polinyà, que té un partit menys, i a vuit del segon, el Mollet B. Només queden cinc partits per acabar la lliga. El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h, contra l’Escola de Futbol Base Sentmenat, que és antepenúltim amb 14 punts.

Arenys de Munt – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és tercer amb 36 punts i té un marge de cinc amb el quart, el Sant Cebrià. A més, els llagostencs mantenen la distància amb els dos primers classificats, a quatre del segon, l’Arenys de Munt, i a 11 del líder, el Vista Mar Legends. Precisament, el pròxim duel del Viejas Glorias serà diumenge al camp de l’Arenys de Munt. Al partit de la primera volta, els dos equips van empatar sense gols a la Llagosta.

Handbol
HC Vallag – OAR Gràcia Sabadell Júnior
El cap de setmana es disputarà l’última jornada de la fase regular i el Vallag ha baixat al cinquè lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 20 punts, però empata amb el quart, el Vendrell, i el sisè, el Gavà B. El Vallag, per aconseguir el quart lloc i el bitllet a la fase d’ascens, necessita guanyar el seu partit i que el Vendrell o el Gavà B punxin.

El Vallag jugarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h, contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior, que és penúltim amb deu punts. Pel que fa al Vendrell, rebrà dissabte, també a les 18 h, el BM Pau Casals, últim amb sis punts; i el Gavà B, visitarà dissabte, a les 19 h, el Laietà Argentona, tercer amb 27 punts.

Bàsquet
Sant Joan de Mata – Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 jugarà diumenge a la pista del Sant Joan de Mata, que ocupa el sisè lloc amb deu triomfs. Els llagostencs són cuers.

Pàdel
Lliga Catalana

El masculí A del Club Pàdel Club La Llagosta, de la Divisió d’Honor B, visitarà diumenge el Martorell. Els llagostencs ocupen l’antepenúltim lloc amb set punts. El masculí B, de la Cinquena Divisió del Vallès, rebrà diumenge el Barberà Indoor C, a les 15.30 h. La Llagosta B és cinquena amb 12 punts.

Pel que fa al sènior femení A, a la Primera Divisió del Vallès, visitarà dissabte el San Cristobal C. Les llagostenques són líders amb 11 punts. El sènior femení B, de la Cinquena Divisió del Vallès, rebrà diumenge el Pàdel Casal B, a les 15.30 h. El segon equip femení és tercer amb 14 punts.

Apnea
El CEM El Turó acollirà diumenge la setena edició de l’Open Apnea de Barcelona, que organitza el Club Apnea Barcelona que s’entrena a la piscina de la nostra localitat. El campionat barceloní se celebrarà de 9 a 13 h i, posteriorment, es farà l’entrega de trofeus. Aquest és el segon any seguit que el CEM El Turó acull el campionat de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies