Dissabte, 03 juny 2023
18.6 C
La Llagosta

Unes 160 dones assisteixen a la Nit de les Dones al Centre Cultural

El Centre Cultural va acollir una nova edició de la Nit de les Dones. La festa, que es va celebrar dissabte, va aplegar unes 160 dones. L’acte tanca la programació del Dia Internacional de les Dones.

La celebració va començar amb un còctel de benvinguda al vestíbul, on hi havia també instal·lat un photocall. Després de la recepció, les assistents van passar al Centre Cultural, on la regidora d’Igualtat, Melania Beltrán, va dir unes paraules.

Beltrán va destacar que “el Dia de les Dones s’ha de commemorar durant els 365 dies de l’any”. La regidoria d’Igualtat va voler valorar els quinze anys del Centre d’Informació i Recursos per a Dones i la tasca de les professionals que ho atenen.

La festa va seguir amb el pica-pica del sopar i l’espectacle Euromisión, preparat per La Carpa Events. Les dones assistents van poder ballar i cantar els millors èxits del festival eurovisiu. Durant la Nit de les Dones es van fer diversos sortejos i va haver altres sorpreses,

Final de la programació

La programació del Dia Internacional de les Dones acabarà amb l’exposició instal·lada al Centre Cultural Wangala, dona sahrauí, visions de resistència. La mostra es podrà veure fins al 30 de març.

El taller Saviesa de les dones a la menopausa, previst per aquest dimecres, ha quedat suspès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies