Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

Les activitats de les Festes de Sant Josep han omplert el cap de setmana

El pont de Sant Josep ens ha deixat un cap de setmana ple d’activitats, sobretot les dedicades als infants. La programació s’estendrà encara fins al cap de setmana, amb activitats de la Biblioteca i la Trobada Gegantera.

La plaça d’Antoni Baqué ha estat l’escenari de dos parcs infantils. Ahir dilluns, dia festiu a la Llagosta, hi va haver instal·lat un circuit d’inflables a tota la plaça, Infantil-Race. Diumenge, grans i petits van poder jugar amb les Andròmines, jocs de diversos tipus fabricats amb materials reutilitzats. També es va instal·lar un espai per a nens i nenes petits i un circuit de cars.

Dissabte va incloure dues passejades Mateu Bartalot, un tomb per la història de la Llagosta. La primera, a càrrec d’Horacio Matas, va consistir en una visita pel nostre municipi per conèixer els arbres de la Llagosta i la seva història. Una trentena de persones van participar en l’acte. La segona passejada va ser virtual. José Luis Mediavilla parla en ella dels primers carrers de la Llagosta i la història dels seus noms. Aquesta última es pot veure al canal de YouTube de l’Ajuntament.

A la nit es va celebrar la Revetlla popular organitzada per la parròquia de Sant Josep a la plaça d’Antoni Baqué. La festa va consistir en la venda d’entrepans i begudes i música a càrrec d’un DJ.

El dia va acabar amb la Nit jove amb DJ que va organitzar l’Ajuntament. Durant quatre hores, DJ Dylan Lorenzo va punxar al Parc Popular.

Diumenge va començar amb el 12è Torneig de Sant Josep de futbol sala i la botifarrada familiar que va organitzar l’AMPA de l’Escola Les Planes al pati del col·legi. Durant el dia es van disputar partits de futbol infantils, va haver-hi inflables i altres activitats.

Al vespre va tenir lloc l’actuació del monologuista Sergio Bezos al Centre Cultural, on va presentar el seu espectacle Sergio Bezos ha llegado a tu ciudad.

Més activitats

La programació de les Festes de Sant Josep encara continuen aquesta setmana. La Biblioteca de la Llagosta celebra avui el Dia mundial de la poesia amb un programa especial a Ràdio la Llagosta (18 h). També aquesta tarda oferirà una Hora del conte especial, El papá que tenía 10 hijos i més històries de pares, a càrrec d’Un conte al Sac (18.15 h). Per demà dimecres (19 h), hi ha la presentació del llibre Bla-bla-bla. El mito del capitalismo ecológico, de Miguel Pajares.

Diumenge, hi haurà la 12a Trobada Gegantera de la Llagosta. A partir de les 9 del matí, a la plaça d’Antoni Baqué, començaran a arribar els gegants i les gegantes que participaran en l’acte organitzat per la Colla Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies