Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Activitats per a totes les edats durant el pont de Sant Josep

Aquest cap de setmana llarg, dilluns és festiu a la Llagosta, es porten a terme bona part de les activitats de les Festes de Sant Josep, patró de la nostra localitat. La Nit Jove amb DJ i l’actuació de Sergio Bezos són les novetats de la programació de les festes.

Dissabte a la tarda començarà la Revetlla popular que organitza la parròquia de Sant Josep a la plaça d’Antoni Baqué. L’acte començarà a les 19 h i s’estendrà fins a les 23 h, hi haurà entrepans, begudes i música.

La segona activitat del dia és una festa per a joves, una de les novetats de la programació d’aquest any. La Nit jove amb DJ es farà al Parc Popular, a partir de les 23.30 h.

Diumenge, el dia de Sant Josep, tindrà lloc el 12è Torneig de Sant Josep de futbol i botifarrada familiar, organitzat per l’AMPA de l’Escola Les Planes al pati del centre. Les activitats es desenvolupara de les 9 a les 17 h.

Al matí tindrà lloc una nova Passejada Mateu Bartalot. En aquesta ocasió es farà un tomb per la Llagosta per conèixer els seus arbres i la seva història. La sortida es farà des de la plaça d’Antoni Baqué a les 10.30 h. La jornada també inclourà una Passejada virtual Mateu Bartalot. A les 17 h, s’estrenarà al canal de YouTube de l’Ajuntament un capítol que tractarà sobre els primers carrers de la Llagosta i la història dels seus noms.

Aquest dia, els infants seran els protagonistes del parc infantil que estarà instal·lat a la plaça d’Antoni Baqué al matí, d’11.30 a 14.30 h, i a la tarda, de 16.30 a 19.30 h. Durant tot el dia hi haurà jocs amb material reutilitzat. Per dilluns, en el mateix horari, també a la plaça, s’instal·larà el circuit d’inflables Infantil-Race.

Sergio Bezos

El dia de Sant Josep es tancarà amb l’actuació del monologuista Sergio Bezos. L’espectacle, Sergio Bezos llega a tu ciudad, s’interpretarà a les 20 h al Centre Cultural. Les entrades es poden adquirir a la plataforma Entràpolis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies