Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Desconvocada la vaga a l’empresa IRPEN de la Llagosta

Els treballadors de l’empresa IRPEN de la Llagosta han tornat avui a la feina després de tres dies de vaga. La direcció va explicar ahir al comitè d’empresa que no tancarà la línia de producció. Davant d’aquest canvi de posicionament, l’assemblea de treballadors, celebrada després de la reunió entre la direcció i el comitè, va decidir donar un vot de confiança a l’empresa i desconvocar la vaga.

En un primer moment, la direcció va anunciar l’acomiadament de 38 empleats, 31 dels quals de la planta de la Llagosta. Els responsables de l’empresa van transmetre ahir als representants dels treballadors que seguiran apostant per la línia de producció i no la tancaran. No obstant això, els van explicar que aquesta àrea està sobredimensionada i que caldrà fer acomiadaments. “Ara s’haurà de veure quantes persones seran acomiadades, però la situació ja no és la mateixa; es podran plantejar prejubilacions i baixes voluntàries”, han explicat fonts del comitè d’empresa.

Les dues parts es tornaran a reunir dilluns. En aquesta trobada, el comitè espera conèixer quina serà la nova posició de la direcció respecte a la reestructuració de la línia de producció, el nombre de persones que considera que han de ser acomiadades i les condicions.

L’empresa IRPEN està ubicada al carrer de la Indústria, al Polígon industrial de la Llagosta, compta amb una plantilla de 48 treballadors i es dedica a la producció de planxes de metacrilat, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies