Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Comença la vaga indefinida a l’empresa IRPEN de la Llagosta

Els treballadors de l’empresa IRPEN de la Llagosta han començat aquest matí una vaga indefinida com a mesura de protesta per la decisió de la direcció d’acomiadar 38 persones. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha anat fins a la porta de l’empresa, on estaven concentrats els empleats, per mostrar-los el suport de l’Ajuntament. “Tenen tot el nostre suport”, ha indicat Sierra, que creu que “l’empresa s’equivoca deslocalitzant la producció”. L’alcalde ha destacat el volum de feina que va tenir IRPEN durant la pandèmia.

Dels 38 treballadors afectats per la decisió de la direcció, 31 són de la fàbrica de la Llagosta i set d’altres delegacions de la companyia. L’empresa IRPEN està ubicada al carrer de la Indústria, al Polígon industrial de la Llagosta, compta amb una plantilla de 48 treballadors i es dedica a la producció de planxes de metacrilat, entre d’altres. Tots els afectats per l’ERO plantejat per la direcció estan vinculats a producció. 

Aquest matí, la direcció i el comitè d’empresa mantenen una primera reunió per tractar d’arribar a un acord sobre la resolució d’aquest conflicte laboral.

Publicitat

Publicitat

Més notícies