Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
CFS Palau-Penya Barcelonista
– FS Unión Llagostense A
El sènior A del FS Unión Llagostense ocupa el vuitè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 23 punts i afronta la nova jornada amb la màxima moral després de guanyar la jornada passada el líder, el Racing Pineda. El pròxim partit dels llagostencs tornarà a ser molt exigent perquè dissabte visitarà la pista del tercer classificat, el CFS Palau-Penya Barcelonista, que suma 33 punts.

Dosrius – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense és tercer, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 30 punts. Dissabte, visitarà el Dosrius, que és vuitè amb 17 punts.

Sport Sala B – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense ocupa el vuitè lloc amb 22 punts, del grup 2 de la Tercera Catalana. Dissabte, visitarà la pista de l’Sport Sala B, que és antepenúltim amb 12 punts.

Futbol
CE La Llagosta – CF Caldes B

El CE La Llagosta és tercer, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 37 punts, dos punts més que el quart, el Lliçà de Vall, i està a set del segon, el Mollet B, i a deu del líder, l’Atlètic Polinyà. El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra el CF Caldes B, a les 18 h. Els calderins ocupen el novè lloc amb 20 punts i al partit de la primera volta la Llagosta va guanyar per 1 a 5.

Tirol – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el tercer lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 33 punts i està a un dels llocs d’ascens. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Tirol, que és vuitè amb 26 punts. Al partit de la primera volta, el Viejas Glorias va empatar contra el Tirol, 2 a 2.

Handbol
HC Vallag
L’HC Vallag té jornada de descans.

Bàsquet
CardonaSub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 visitarà el cap de setmana el Cardona, que és sisè amb deu victòries. Els llagostencs són cuers i busquen la primera victòria de la temporada.

Pàdel
Lliga Catalana

El masculí A del Club Pàdel Club La Llagosta, de la Divisió d’Honor B, rebrà diumenge el Club Tennis Natació Terrassa. Els llagostencs ocupen el vuitè lloc amb cinc punts. El masculí B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà diumenge el Tot Pàdel Play C. La Llagosta B és setena amb cinc punts.

Pel que fa al sènior femení A, a la Primera Divisió del Vallès, rebrà diumenge l’NTC Pàdel, a les 17 h. Les llagostenques són líders amb set punts. El sènior femení B, de la Cinquena Divisió del Vallès, rebrà diumenge el Pàdel Indoor DIR Sant Cugat B. El segon equip femení és cinquè amb nou punts.

Goshindo
Samurai Cup

El Goshindo Ikigai La Llagosta organitzarà dissabte la segona jornada de la Samurai Cup, que és una competició interclubs que impulsa el club de la nostra localitat. La competició se celebrarà a la pista del CEM El Turó, de 10 a 13 hores i de 15.30 a 18.30 h, amb centenars de participants. En la primera jornada de la competició, el Goshindo Ikigai La Llagosta va guanyar 11 medalles, entre les categories juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies