Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Gairebé 175 persones participen en la passejada de la Llagosta

Unes 175 persones participen avui en la passejada de marxa nòrdica de la Llagosta per a gent gran en el marc del cicle organitzat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments. En aquesta excursió prenen part persones de la Llagosta, Sant Pol de Mar, Roda de Ter i Martorell.

L’alcalde, Óscar Sierra, acompanyat de la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, ha donat la benvinguda als participants abans de la sortida des del Centre Cultural. Després de fer un exercicis d’escalfament, ha començat l’excursió, en la qual també pren part l’alcalde.

La sortida discorrerà també per diferents indrets de Santa Perpètua de Mogoda, el Castell de Can Taió i Can Clapés, entre d’altres. La jornada finalitzarà al Centre Cultural, on es dinarà i hi haurà música per ballar.

La següent passejada se celebrarà el 12 d’abril a Roda de Ter.

Publicitat

Publicitat

Més notícies