Ja hi ha calendari de les passejades per a la gent gran d’aquest curs

0
365
La primera sortida es farà a Sant Pol de Mar

Aquest mes de gener s’inicien les passejades de marxa nòrdica per a la gent gran. La primera sortida es farà el dimecres 18 de gener a Sant Pol de Mar. Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, la Diputació de Barcelona i altres ajuntaments de la província.

Les següents sortides seran a Martorell, el 8 de febrer; pels entorns de la Llagosta, el 8 de març; i a Roda de Ter, el 12 d’abril. La cloenda de les passejades encara té lloc i data a determinar.

Les inscripcions per l’excursió a Sant Pol de Mar es poden fer de manera presencial fins a l’11 de gener al Casal d’Avis, al matí, de 10 a 12, o a la tarda, de 17 a 19 h. Les persones interessades s’han d’inscriure de manera personal, no s’admetran inscripcions de tercer Les places estan limitades. Es crearà una llista de persones suplents per si es dona alguna baixa.

Publicitat