Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Exposicions i cinefòrums amb la Setmana de la dona de l’Escola d’Adults

El Centre de Formació d’Adults ha preparat per commemorar el Dia Internacional de les Dones un programa d’activitats amb temàtica femenina. Fins divendres l’Escola d’Adults celebrarà la Setmana de la dona amb treballs que ha fet l’alumnat del centre.

En la planta baixa i al replà de les escales, hi ha diverses exposicions, obertes a la ciutadania. D’entre elles, hi ha un gran mural amb un recull de dones rellevants, cartells sobre el 8M, receptes de cuineres, dones importants en la història i d’altres anònimes. “Són exercicis fets pels alumnes de l’escola. Volem posar en valor el paper de les dones en el món actual, però també hi ha alguns treballs amb un punt de vista històric. Tot plegat és reivindicar el paper de la dona”, ha explicat el director de l’Escola d’Adults, Abel Lacruz, que ha afegit: “el 8 de març és un sol dia, però nosaltres volem que tota aquesta setmana estigui farcida d’activitats, per l’alumnat i obertes a la ciutadania”.

A més, l’alumnat també ha fet vídeos i pòdcasts i els diferents grups d’estudiants han participat en cinefòrums sobre documentals i pel·lícules, que hi ha projeccions fins divendres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies