Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Arriba La clase del pincel al Centre Cultural, amb Jordi Tienza i Carlos Lupe

El Centre Cultural acull aquest dissabte la representació de l’obra La clase del pincel, de la Carpa produccions, amb els actors llagostencs Carlos Lupe i Jordi Tienza. L’espectacle començarà a les 20 h i les entrades es poden adquirir a la plataforma Entràpolis i a l’Oficina d’Atenció a la Cituadanía (OAC) de l’Ajuntament de la Llagosta.

Carlos Lupe i Jordi Tienza es posen a la pell de Pablo, un professor d’institut, i Samuel, un alumne rebel. L’argument gira entorn d’un segrest, un institut, un mestre. Pablo ha de fer guàrdia d’una classe de batxillerat. Però el professor té altres plans: canviar la matèria i ensenyar història de l’art. Samuel, un alumne rebel, en té una altra idea que xocarà amb el  professor.

Aquesta lluita d’egos traurà a la llum el costat fosc de tots dos, fent-los deambular a la fina línia entre el seny i la bogeria, on pot passar de tot.

Dos actors i més de quinze personatges ens transportaran pel món mutable de l’art.

Entrades a la venda

La següent obra de la programació estable del Centre Cultural serà La pell fina, una producció de la Sala Flyhard que es podrà veure el diumenge 2 d’abril. Les entrades per aquesta representació ja estan a la venda a Entràpolis i a l’OAC. El preu de l’entrada és de nou euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies