Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

L’alumnat de quart de l’Escola Sagrada Família visita l’Ajuntament

Les dues classes de Quart de Primària de l’Escola Sagrada Família han visitat avui l’Ajuntament de la Llagosta. L’alumnat, acompanyat per algunes de les seves professores, s’ha fet la fotografia tradicional a les portes de l’edifici consistorial.

Els estudiants han visitat l’Arxiu Municipal, on el seu responsable, Joan Bartalot, els ha donat diverses explicacions i els ha ensenyat una publicació del 1973 feta a l’Escola Sagrada Família.

L’alumnat també ha entrat a la Sala de plens, on l’alcalde, Óscar Sierra, els ha parlat de la importància del reciclatge de residus. Posteriorment, tots els estudiants han pogut fer preguntes a Sierra.

L’alcalde visitarà el 3 de març l’Escola Sagrada Família per parlar una estona amb l’alumnat de Quart i portar-los exemplars de La Llagosta informa del mes de març, on sortiran publicades les fotografies de grup que s’han fet avui a les portes de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies