Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
AE 5 Tiana
– FS Unión Llagostense A
El sènior A del FS Unión Llagostense inicia la segona volta de la Segona Catalana a la pista de l’AE 5 Tiana. L’equip llagostenc ocupa el vuitè lloc amb 20 punts i les places d’ascens queden a deu punts. Pel que fa a l’AE 5 Tiana és penúltim, en llocs de descens, amb tres punts. El sènior A va guanyar el partit de la primera volta 3 a 0.

Pineda de Mar B – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense visitarà la pista del Pineda de Mar B, que és sisè amb 19 punts. L’equip llagostenc ocupa el tercer lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 27 punts i se situa dins la lluita pel campionat. Líder és el Futsal Masnou, amb 33 punts, i segon, l’Òrrius amb 28. Aquest serà el primer partit de la segona volta i el sènior masculí B va guanyar a la primera contra el Pineda de Mar B, per 8 a 0.

Vic CFS – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense vol iniciar la segona volta trencant la ratxa negativa de tres derrotes seguides. El tercer equip llagostenc, que ocupa el vuitè lloc amb 19 punts, visitarà el Vic CFS, que és cinquè amb 22 punts. Al partit de la primera volta, el sènior C va guanyar per 3 a 2.

Futbol
CE La Llagosta – UD Molletense B

El CE La Llagosta necessita guanyar la Molletense B per mantenir-se dins la lluita per l’ascens a la Tercera Catalana. L’equip llagostenc és tercer, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 33 punts i està a sis del segon, el Mollet B, i vuit del líder, l’Atlètic Polinyà. Pel que fa a la Molletense B és setena amb 19 punts. Al partit de la primera volta, la Llagosta va guanyar 4 a 6 al camp molletà. La Llagosta rebrà dissabte a la Molletense B al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 16 h.

La Llantia – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias afrontarà un duel directe per l’ascens contra La Llantia, diumenge. El Viejas Glorias ocupa el quart lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 27 punts i està a un de la zona d’ascens. Pel que fa a La Llantia és cinquena amb 26 punts. A la primera volta, el Viejas Glorias va guanyar per 4 a 2.

Handbol
BCN Sants B HC Vallag
L’HC Vallag és el quart classificat, del grup B de la Tercera Catalana, amb 18 punts. El pròxim partit de l’equip llagostenc serà diumenge a la pista del BCN Sants B, que ocupa el vuitè lloc amb 11 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar per 25 a 20.

Bàsquet
CB Can Parellada – CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 intentarà diumenge sorprendre el Can Parellada i sumar la primera victòria de la temporada. El Can Parellada ocupa el setè lloc amb set victòries i cinc derrotes.

Pàdel
Lliga Catalana

El masculí A del Club Pàdel Club La Llagosta, de la Divisió d’Honor B, rebrà diumenge el Club Tennis Sabadell, a les 17 h. Els llagostencs ocupen el segon lloc amb cinc punts. El masculí B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà l’Indoor Pàdel Sabadell. La Llagosta B és cinquena amb cinc punts.

Pel que fa al sènior femení A, a la Primera Divisió del Vallès, visitarà diumenge el Natació Terrassa B. Les llagostenques són l’equip líder amb cinc punts. El sènior femení B, de la Cinquena Divisió del Vallès, rebrà diumenge l’Ohapadel Amarillo, a les 15.30 h. El segon equip femení és tercer amb sis punts.

Petanca
Campionat de Catalunya

El Club Petanca La Llagosta participarà el cap de setmana al Campionat de Catalunya individual, que tindrà lloc entre Polinyà i Rubí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies