Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Vicente Alonso, reconegut per la FEEC per participar a 14 marxes del Circuit Català de Caminades de Resistència

Vicente Alonso, president del CE Fondistes La Llagosta, ha completat 14 marxes del Circuit Català de Caminades de Resistència de 2022. El llagostenc, de 70 anys, va rebre un reconeixement el passat dissabte a la localitat de Calella (Maresme) per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Per obtenir el guardó, Alonso havia de superar la puntuació mínima de 263 punts que marca la FEEC i durant el 2022 el llagostenc va aconseguir 321 punts d’entre les marxes completades.

Aquesta és la sisena vegada que Alonso rep un reconeixement de la federació catalana per participar en el circuit català de caminades i superar la puntuació mínima exigida. Durant el 2022 tan sols 57 persones van aconseguir el preuat trofeu. “Feia set anys que no em marcava com a objectiu aconseguir el reconeixement, enguany m’ho vaig proposar perquè em sentia ben preparat i m’ho he passat molt bé”, assenyala Vicente Alonso, que admet que “ha estat un sacrifici físic i també econòmic”. “L’objectiu de participar en el calendari és principalment fer esport i mantenir-me en forma, tot i que jo cada dia intento fer caminades de 15 o 20 km”, diu.

El calendari de la FEEC està format per 23 marxes a peu no competitives, on preval el repte personal i de superació del participant. Alonso el 2022 va completar un total de 14 marxes de resistència i d’entre elles destaquen la Matagalls-Montserrat, de 83,5 km i 5.700 de metres de desnivell acumulat; la Mola-Santa Perpètua, de 50 km i 3.150 metres acumulats; o la Transfronterera Cap del Rec, de 51 km i 1.200 metres acumulats.

Vicente Alonso, tot i mostrar-se satisfet per rebre el guardó i el reconeixement, enguany no pensa completar el calendari de les caminades de resistència. No obstant té previst participar en algunes per seguir mantenint-se en forma.

Fotografia: FEEC

Publicitat

Publicitat

Més notícies