Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Vicente Alonso guanya la Copa Catalana de caminades de resistència

El llagostenc i president del Club Esportiu Fondistes la Llagosta, Vicente Alonso, s’ha proclamat campió de la Copa Catalana de caminades de resistència de 2015. Alonso, que té 62 anys, guanya per quarta vegada la competició després de fer-ho els anys 2010, 2011 i 2013.

Vicente Alonso va sumar els punts necessaris per proclamar-se campió català en la penúltima cursa del circuit de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. El llagostenc va completar els 62 km de la Marxassa, que va tenir lloc el 17 d’octubre, entre Sant Martí de Montseny a Mataró amb un desnivell acumulat de 5.980 metres, després d’11 hores i 19 minuts. D’aquesta manera, Vicente Alonso va sumar un total de 273 punts, sent una xifra que supera en 3 punts la mínima puntuació per ser campió català.

El fondista llagostenc ha completat un total de 13 curses del circuit català que està format per un total de 23 curses, amb recorreguts que oscil·len entre els 45 i 90 km. La darrera es disputarà el 7 de novembre amb la Marxa del Garraf, que servirà a Vicente Alonso per rebre el guardó com a campió de la Copa Catalana a nivell individual. Alonso farà un doblet amb el guardó per equips ja que en el circuit català de caminades de resistència participa amb el Club Excursionista Independent de Catalunya, que han estat els primers classificats de la general per equips.

Publicitat

Publicitat

Més notícies