Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

Oberta la convocatòria de la 5a edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones

Les regidories d’Igualtat i Cultura de l’Ajuntament, la Biblioteca de la Llagosta i l’entitat Resistència Literària han convocat la cinquena edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones, que s’esdevé el 8 de març. El període d’entrega dels treballs, en castellà o en català, tindrà com a data màxima el 25 de febrer i es pot fer a la Biblioteca -ubicada a la primera planta de Can Pelegrí- o per correu electrònic a b.llagosta@diba.cat.

La temàtica dels microrelats ha de tractar sobre l’activitat de la Nit de les dones de la Llagosta, que és un esdeveniment que se celebra des de fa molts anys a la nostra localitat al voltant del 8 de març. Els microrelats han de ser inèdits, originals i amb 200 paraules com a màxim. Podran participar totes les persones interessades que el dia 8 de març de 2023 tinguin 16 o més anys.

El millor relat rebrà com a premi 150 euros i la invitació a formar part del jurat de la següent edició, el segon millor relat, un premi de 75 euros en metàl·lic, i el tercer un lot de llibres. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dimarts 7 de març, a les 19 h al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies