Diumenge, 05 maig 2024
22.2 C
La Llagosta

Iris Gracia guanya el subcampionat d’Espanya sub-17 d’halterofília amb Catalunya

Iris Gracia ha guanyat el subcampionat d’Espanya sub-17 d’halterofília amb la selecció catalana, que va tenir lloc dissabte a la localitat d’Arucas, a Gran Canària (Illes Canàries). El combinat català va aconseguir el segon lloc, per darrere d’Andalusia, i per davant de Galícia.

Gracia, que va participar en la categoria de menys de 55 quilos, va acabar al desè lloc individual. La llagostenca va fer la seva millor marca al campionat estatal després d’aixecar 42 quilos en arrancada i 51 quilos en dos temps. En el pes olímpic, Gracia va aconseguir aixecar un total de 93 quilos, un més que la seva anterior millor marca. “Estic molt satisfeta amb la millor marca perquè durant els dies previs no em trobava gens bé i no vaig poder entrenar. Pot semblar poc un quilo, però hi ha molt entrenament al darrere”, explica Iris Gracia, que no s’esperava quedar subcampiona d’Espanya amb la selecció catalana: “les andaluses van ser molt superiors, però el segon lloc va estar molt disputat amb Galícia. Si m’ho haguessin dit a l’inici del 2022 que guanyaria una medalla estatal, no m’ho creuria”.

La llagostenca va preparar l’estatal sub-17 durant les últimes setmanes amb la selecció catalana, fent diverses jornades al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. La pròxima temporada la llagostenca vol repetir l’èxit de participar en un campionat estatal amb Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies