Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra guanya un bronze a l’estatal màster d’Halterofília

Sonia Bocanegra ha guanyat la medalla de bronze del Campionat d’Espanya màster d’halterofília, que va tenir lloc el cap de setmana a Mutxamel, a Alacant. La llagostenca va estrenar-se a l’estatal amb el seu nou club, l’Halterofília Matadepera que des d’aquesta temporada està vinculada.

Sonia Bocanegra va participar en la categoria de més de 45 anys i en la de 59 quilos. La llagostenca va aconseguir aixecar en arrancada 42 quilos, al tercer intent; i en dos temps, va aconseguir 52 quilos. En total, Bocanegra va aixecar 94 quilos, que li va valer per penjar-se la medalla de bronze. “Estic molt contenta perquè he tornat a competir després de superar diverses lesions. En arrencada vaig fer la meva millor marca, però en dos temps els àrbitres van ser molt rigorosos perquè em van assenyalar dos nuls en 55 quilos”, explica Sonia Bocanegra.

La llagostenca té la possibilitat de participar en el Mundial d’halterofília al setembre, però fins aleshores vol prioritzar les competicions en atletisme. Per aquest motiu, la pròxima competició de Bocanegra serà el Campionat d’Espanya màster de clubs d’atletisme, que se celebrarà el 8 de juny a Eivissa. En atletisme, Sonia Bocanegra segueix en el Club Barcelona Atletisme.

Publicitat

Publicitat

Més notícies