Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

José Ramón Vera i Roger Wilson publiquen la tercera part del llibre ‘Reflexiones’

L’escriptor José Ramón Vera i l’il·lustrador Roger Wilson han publicat la tercera part del llibre Reflexiones, que es titula Somos Gilipollas. Novament, els dos llagostencs fan servir una trentena de relats que Vera va escriure al seu perfil de Facebook, i que Wilson va il·lustrar amb imatges, entre els anys 2019 i 2020.

El llibre parla de diverses temàtiques, com ara un relat sobre la vida quotidiana a la Llagosta, les bodes, el bàsquet o l’alimentació. “Durant la pandèmia no vam voler publicar aquest tercer llibre i ara que sembla que la situació es normalitza hem decidit publicar-ho. No hi ha cap fil conductor entre els relats, hi ha una mica de tot”, explica José Ramón Vera, que assenyala que el valor afegit del llibre són les il·lustracions: “quan vaig publicar els primers relats al Facebook sense imatge, no van tenir gaire èxit. A partir de publicar les imatges de Roger Wilson amb els relats, va haver-hi un boom. Ara no puc entendre una reflexió sense la seva imatge”.

Pel que fa a Roger Wilson, comenta que va començar com un col·laborador dels relats, però que finalment se sent els llibres també seus. “Hem acabat sent molt amics, companys i, fins i tot, els dos compartim la contraportada del llibre. Aquests relats amb il·lustracions són tant seus, com meus”, diu l’il·lustrador.

El pròleg del llibre ho ha escrit la periodista Pilar Argudo i es pot comprar mitjançant la plataforma d’Amazon, amb un preu de 13,52 euros. Els dos llagostencs presentaran la tercera part de la nissaga de relats Reflexiones, Somos Gilipollas, el pròxim 14 de desembre a la Sala de Plens, a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies