Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Aquest divendres i dissabte torna el Gran Recapte presencial a la Llagosta

Aquest any, el Gran Recapte d’Aliments recupera les jornades presencials per poder fer donacions per al Banc d’Aliments, que a la Llagosta és gestionat per l’entitat Rems. L’acció es portarà a terme divendres 25 i dissabte 26 de novembre. A més, la campanya de recollida d’aliments manté l’opció de fer donacions monetàries als supermercats participants.

Rems realitzarà la captació d’aliments al supermercat bonÀrea i als dos establiments del Sorli, el de l’avinguda del Primer de Maig i el del carrer de l’Estació. Per poder tirar endavant la campanya, prop d’una desena de persones voluntàries estaran recollint aliments als tres establiments llagostencs.

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any. Segons la web del Banc d’Aliments, aquest any es necessita oli, llet i conserves de peix i de verdures.

Els gairebé 5 milions d’aliments que s’espera aconseguir a tot Catalunya, permetran proveir a les entitats d’aliments bàsics per un període aproximat de tres mesos.

A més del recapte presencial, que es farà els dies 25 i 26 de novembre, del 25 de novembre al 6 de desembre es podran fer donacions monetàries a la línia de caixa dels establiments col·laboradors i al web www.granrecapte.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies