Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El Goshindo Ikigai La Llagosta guanya 11 medalles en la primera jornada de la Samurai Cup

El Goshindo Ikigai ha guanyat 11 medalles en la primera jornada de la Samurai Cup, que és una competició d’interclubs que impulsa el club llagostenc. El campionat va tenir lloc diumenge a Vilanova del Camí, a l’Anoia, amb 211 esportistes d’entre set clubs.

La primera jornada, d’un total de tres de la Samurai Cup, es va disputar en la modalitat de kata. El Goshindo Ikigai va guanyar un or i tres bronzes en la categoria juvenil; dos bronzes, en cadet; dues plates, en infantil; dos bronzes, en aleví; i una plata, en benjamí.

La segona jornada de la Samurai Cup se celebrarà l’11 i 12 de març a la Llagosta en la modalitat de kumite.

Publicitat

Publicitat

Més notícies