Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C
La Llagosta

Iris Gracia, convocada amb Catalunya per a l’estatal d’halterofília sub-17 de Gran Canària

Iris Gracia ha estat convocada per la selecció catalana per disputar el Campionat d’Espanya d’halterofília sub-17. L’estatal se celebrarà el pròxim 17 de desembre a la localitat d’Arucas, a Gran Canària (Illes Canàries) i la llagostenca participarà en la categoria de menys de 55 quilos.

L’esportista llagostenca, que competeix amb el Club Halterofília Sabadell, va aconseguir la marca mínima per disputar l’estatal sub-17 fa gairebé un mes en una competició a Terrassa. Gracia va aixecar un pes olímpic de 92 quilos i el mínim per disputar l’estatal sub-17 és de 89 quilos. “L’objectiu principal a terrassa era aconseguir la meva millor marca personal, però aquesta va servir per superar la marca mínima estatal. La federació catalana fa uns dies va enviar un correu electrònic al meu club i em van comunicar la convocatòria, que em fa molta il·lusió”, explica la llagostenca, que assenyala que lluitar per les medalles serà molt complicat i té com a finalitat “millorar la meva millor marca personal”.

La llagostenca prepararà el Campionat d’Espanya sub-17 amb la selecció catalana amb dues jornades al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. La primera sessió se celebrarà aquest dissabte i la pròxima el 3 de desembre.

Iris Gracia suma ja la tercera temporada d’halterofília i ho compagina amb l’atletisme, amb el salt de llargada amb el Club Atlètic Mollet. De fet, la llagostenca va iniciar-se en halterofília per guanyar força pels salts i, finalment, s’ha quedat “perquè m’agrada molt i hi ha molt bon ambient al club”. Aquesta passada temporada, Gracia va tenir una lesió que li va impedir fer l’atletisme i aquesta pròxima campanya passarà a la categoria sub-20 i té com a objectiu participar en el Campionat de Catalunya sub-20 d’atletisme.

Publicitat

Publicitat

Més notícies