Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El Goshindo Ikigai La Llagosta crea una competició d’interclubs, la Samurai Cup

El Goshindo Ikigai La Llagosta ha creat una competició d’interclubs amb el Budokan Vilanova i el Goshindo Ikigai Terrassa. La competició s’anomena Samurai Cup i constarà de tres jornades amb les modalitats de kata, kumite i defensa personal en l’art marcial del goshindo.

La primera jornada se celebrarà aquest cap de setmana a Vilanova del Camí, a l’Anoia, i es disputarà la modalitat de kata; la segona, tindrà lloc a la Llagosta l’11 i 12 de març, amb el kumite; i la tercera, a Vila-seca, al Tarragonès, amb la defensa personal. “La competició neix d’una conversa amb Pere Soler, del Budokan Vilanova, que aposta per la base de les arts marcials, sense una aspiració competitiva, i per això hem fet aquesta competició lúdica”, explica el responsable del Goshindo Ikigai La Llagosta, Patrick Oviedo, que afegeix: “volem que els nois i noies puguin expressar en la competició el que han après durant el curs”.

La competició comptarà amb categories des dels 4 anys fins a l’edat sènior. Fins aleshores, ja s’han inscrit sis clubs d’arreu de Catalunya i prop de 200 participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies