Dimarts, 01 octubre 2024
20.7 C
La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta guanya el Sant Fost (3-1)

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta ha guanyat aquesta tarda el Sant Fost per 3 a 1. Els llagostencs han estat molt superiors als seus rivals, però els ha faltat encert en atac per aconseguir una major golejada.

Roger ha fet l’1 a 0 al minut 3. Arroyo ha protagonitzat una gran acció individual al minut 14 però el seu xut ha anat a parar contra el travesser. Dos minuts després, Zohir ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner.

Al minut 17, el Sant Fost ha tingut la primera ocasió. Iván, ben col·locat, ha enviat la pilota a córner. Al minut 32, Zohir, de cap, ha rematat alt. Cristian ha disposat d’una opció molt clara, però ha xutat fora a porteria buida al minut 38. Abans del descans, Arroyo no ha aprofitat una altra ocasió molt clara. Durant la primera part, cada equip ha reclamat un penal, però l’àrbitre no els ha xiulat.

La Llagosta ha sortit a la segona part decidida a sentenciar el partit. Al minut 10, Joel ha xutat contra el pal. Arroyo ha fet una assistència i Dídac ha marcat el 2 a 0. Al quart d’hora de joc, Joel ha anotat el 3 a 0. El Sant Fost ha fet el seu gol al minut 41.

Publicitat

Publicitat

Més notícies