Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Eva Miguel vol crear un pla de civisme perquè considera ‘la Llagosta el municipi més brut del Vallès Oriental’

Eva Miguel s’ha presentat com alcaldable de La Llagosta En Comú + Llagosta amb la finalitat de guanyar les eleccions municipals del 2023 i convertir-se “en la primera alcaldessa de la Llagosta, que ja toca”, ha dit. Miguel s’ha presentat aquest divendres en un acte a la plaça d’Andalusia i ha comptat amb el suport d’Aina Vidal, diputada al Congrés d’En Comú Podem i Alberto López, exalcalde de la Llagosta amb ICV-EUiA, de 2011 a 2015.

La llagostenca serà la cap de llista per primer cop de la formació d’esquerres i s’ha volgut presentar a la plaça d’Andalusia “perquè és on vaig viure 16 anys de la meva vida”, ha explicat i ha lamentat veure-la “oblidada perquè està molt bruta”. “Tenim el municipi més brut del Vallès Oriental perquè hi ha un problema d’incivisme a la Llagosta, que volem solucionar amb un pla de civisme“, ha dit. L’alcaldable, que és en l’actualitat regidora a l’oposició amb La Llagosta En Comú + Llagosta, ha explicat també que vol impulsar un pla d’igualtat, potenciar l’habitatge pels joves i les persones grans, crear un casal de joventut, millorar el polígon industrial i formar a persones per aconseguir llocs de treball a la futura estació intermodal.

Pel que fa a la diputada al Congrés Aina Vidal, ha assenyalat que “Eva Miguel es presenta per guanyar les eleccions perquè la Llagosta necessita una Llagosta més feminista, justa i ecologista”. Tanmateix, Alberto López ha manifestat que el lideratge de Miguel vol “reivindicar les zones oblidades de la Llagosta, com la mateixa plaça d’Andalusia”.

Miguel és militant d’ICV des de l’any 2009 i coordinadora local del partit des de l’any 2016. Al mandat 2011-2015 va ser regidora d’Acció Social, Joventut i Ciutadania a l’Ajuntament de la Llagosta amb ICV-EUiA. Des de l’any 2015 ha encadenat dos mandats com a regidora a l’oposició amb ICV-EUiA (2015-2019) i La Llagosta en Comú + Llagosta (2019-actualitat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies