Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’Ajuntament renovarà l’asfaltat de diferents carrers

L’Ajuntament de la Llagosta destinarà gairebé mig milió d’euros a la renovació de l’asfaltat de diversos carrers i a altres millores a la via pública. L’actuació es troba actualment en procés de licitació amb un pressupost de 488.535,20 euros i les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 16 de novembre. Les obres tindran una durada de quatre mesos i estan finançades en part per la Diputació de Barcelona.

El projecte contempla la renovació dels paviments asfàltics al carrer de Miguel Hernández, al de Federico García Lorca, a un tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre, al carrer de Santa Teresa, a dos trams del carrer de l’Estació, a la plaça de les Corts Catalanes i a un tram del carrer de Jacint Verdaguer i del del Progrés.

També es millorarà l’accessibilitat a la vorera costat est del passeig del Pintor Sert, creant passos de vianants elevats a les cruïlles amb els carrers de Frederica Montseny, de Carmen Amaya, de Maria Aurèlia Campmany i de Montserrat Roig. També es farà un altre pas elevat a la cruïlla del carrer de Josep Montserrat amb l’avinguda del Turó.

A més, s’arranjarà la vorera costat est al tram sud de l’avinguda del Primer de Maig i es reurbanitzarà el carrer sense nom situat al costat de la plaça de les Corts Catalanes en plataforma única per a vehicles i vianants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies